Σύνδεση

pinkdrop-contest-button

pinkdrop-prosfores
   

Συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο facebook ή το Google+

Το καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

PinkDrop Tweets

Διαγωνισμός Pinkdrop

pindrop-contest-2014

1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού:

O διαδικτυακός τόπος pinkdrop.gr με έδρα την Σητεία Κρήτης και την οδό Φουνταλίδου 29, προκηρύσσει, διαγωνισμό με τίτλο "Κερδίστε ένα Μενταγιόν ασήμι 925 με επιχρύσωση 18Κ", ο οποίος θα διενεργηθεί δια του διαδικτυακού τόπου (www.facebook.com).

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό:

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα.

3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων:

Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) οι εργαζόμενοι του καταστήματος pinkdrop. (β) τα πρόσωπα συγγένειας α' βαθμού με τους ανωτέρω εργαζόμενους και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού:

Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την πρώτη δημόσια δημοσίευση μέσω facebook έως και την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014, ώρα 23:00.

5. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό:

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να κάνουν "μου αρέσει" (like) και δημοσίευση (share) της σελίδας ή μέσω του διαφημιστικού μπάνερ που προβάλεται από την σελίδα θαυμαστών του pinkdrop στο facebook

6. Δώρo:

Ένας νικητής θα κερδίσει από ένα χειροποίητο Μενταγιόν από ασήμι 925 με επιχρύσωμα 18 καράτιων, εμπορικής αξίας 150 ευρώ.

7. Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Του Διαγωνισμού:

Ο νικητής/τρια του Διαγωνισμού θα ανακηρυχθούν με τη διαδικασία της κλήρωσης. Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο εμπορικό τμήμα του pinkdrop.gr την Παρασκευή 21/03/2014, με τη χρήση συστημάτων τα οποία εξασφαλίζουν το γεγονός ότι δε θα υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση κατά τη διαδικασία κληρώσεως και κατακύρωσης του Διαγωνισμού. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή/τριας του ανωτέρω Δώρου, θα υποβάλλονται το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών.

8. Ενημέρωση για την κατακύρωση:

Τα στοιχεία των νικητών του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα από την ανάδειξή τους στο διαδικτυακό τόπο www.pinkdrop.gr, οι δε νικητής θα ενημερωθεί από τον Διοργανωτή, με e-mail. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία τον νικητή εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία κατακύρωσης του σχετικού Δώρου του Διαγωνισμού, ο Διαγωνισμός θα θεωρείται ότι έχει κατακυρωθεί στον 1ο επιλαχόντα του εν λόγω νικητή, και εάν και πάλι δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με το πρόσωπο αυτό εντός χρονικού διαστήματος μίας (2) ημερολογιακής ημέρας, ο Διαγωνισμός θα θεωρείται ότι έχει κατακυρωθεί στο 2ο επιλαχόντα του εν λόγω νικητή.

10. Προσωπικά Δεδομένα:

Ο Διοργανωτής σας ενημερώνει ότι ο ίδιος ή/ και τρίτοι, κατ' εντολήν και για λογαριασμό του θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, που θα συλλέξουν από τους ίδιους σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στον όρο 5 ανωτέρω, με σκοπό την ανακήρυξη των νικητών του Διαγωνισμού, τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων αυτού και ειδικότερα και όσον αφορά το ανωτέρω Δώρο την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την παράδοση του Δώρου αυτού.

11. Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων:

Ο Διοργανωτής δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού και των ημερομηνιών διεξαγωγής των κληρώσεων), ενημερώνοντας σχετικά μέσω της ιστοσελίδας www.pinkdrop.gr με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

 

Μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό ακολουθώντας το σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/pages/pinkdropgr/562444933774287?ref=hl

 

 pinkdrop.gr-contest-1   pinkdrop.gr-contest-2   pinkdrop.gr-contest-3